fbpx

Helza hobbyzaden is een bedrijf dat al meer dan veertig jaar handelt in zaden voor de (moes)tuin, gericht op particuliere verkoop. Het bedrijf is van Vader op Zoon overgegaan in 1990 en levert sindsdien ook aan de professionele tuinbouw.

Helza hobbyzaden is dealer van een van de beste leveranciers die ook de hoogste kwaliteit in zaden waarborgen, namelijk Garden seeds | Sluis Garden, voorheen dochter van Royal sluis en de Bolster, de grootste producent van Ecologisch geteelde zaden. Tevens hebben wij toestemming gekregen van de bekende handelshuizen in Nederland om de telers segment zaden ( professionele tuinbouw) in kleinere hoeveelheden aan te bieden aan de hobbytuinder.

In 2007 is Helza hobbyzaden gestart met de verkoop van zaden en bijbehorende producten via een eigen webshop, en door de toenemende groei zijn we continu bezig met het vernieuwen van onze site, middels nieuwe uitstraling of nieuwe producten.

Elke klant staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu gaat om 1 pakje of meerdere pakjes zaad, wij behandelen iedere klant met respect, zoals het behoort.

Kijk rustig rond in onze webshop en laat u verrassen.

Met vriendelijke groet,

Helza hobbyzaden
Jan Hellings

 


 

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd doorWebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

De waardering van www.helza-hobbyzaden.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1256 reviews.